Fasola biała konserwowa. Produkt sterylizowany.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Składniki:
woda, fasola biała ziarno, sól
Wartości odzywcze:
Wartości odzywcze:
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 286 kJ/ 68 kcal |
Tłuszcz | 0,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 15 g |
w tym cukry | 0,9 g |
Białko | 4,3 g |
Sól | 1,0 g |
Adres producenta:
Warmińskie Zakłady Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Spółka z o.o. ul. Południowa 2 82-500 KwidzynKlienci polecają również:
Szukaj