Oliwki JOLCA zielone bez pestek 120G
Oliwki rosną na wiecznie zielonych drzewach w basenie Morza Śródziemnego. Od 50 lat w sercu Andaluzji, wśród gajów oliwnych, działa firma Jolca, oferująca klientom wyśmienite oliwki z rodzaju mazanilla. Oferta firmy jest bardzo szeroka, zarówno w zakresie wielkości opakowań jak i bogatej gamy smaków.
Oliwki bogate są w związki mineralne, przede wszystkim fosfor, potas, miedź i żelazo, a także witaminy z grupy B, prowitaminę A oraz witaminę C i E.
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
Składniki:
Woda, oliwki zielone bez pestek (Manzanilla Fina), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, kwas mlekowy), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu)
Wartość energetyczna [kcal] 169,0
Węglowodany [g]/100g 0,0
Białko [g]/100g 1,0
Tłuszcze [g]/100g 17,7
- Opis
- Nowości , zakupy z dostawą do domu , Pożyczki prywatne , Zaniżone odszkodowania OC, dopłaty do odszkodowania OC, Porady prawne, pisma procesowe
Oliwki rosną na wiecznie zielonych drzewach w basenie Morza Śródziemnego. Od 50 lat w sercu Andaluzji, wśród gajów oliwnych, działa firma Jolca, oferująca klientom wyśmienite oliwki z rodzaju mazanilla. Oferta firmy jest bardzo szeroka, zarówno w zakresie wielkości opakowań jak i bogatej gamy smaków.
Oliwki bogate są w związki mineralne, przede wszystkim fosfor, potas, miedź i żelazo, a także witaminy z grupy B, prowitaminę A oraz witaminę C i E.
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
Składniki:
Woda, oliwki zielone bez pestek (Manzanilla Fina), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, kwas mlekowy), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu)
Wartość energetyczna [kcal] 169,0
Węglowodany [g]/100g 0,0
Białko [g]/100g 1,0
Tłuszcze [g]/100g 17,7