Szukaj
Paprykarz szczeciński. Konserwa sterylizowana.
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C.
Składniki:
woda
mechanicznie odkostniony łosoś (Salmo salar)* 26%
koncentrat pomidorowy
ryż
olej roślinny rzepakowy
cebula
sól
cukier
ocet spirytusowy
przyprawy
mąka pszenna
ekstrakt z papryki
*Metoda produkcji - hodowla; kraj pochodzenia: A - Norwegia lub B - Szkocja - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii
Alergeny:
Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Ryba: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Wartości odżywcze:
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C.
Składniki:
woda
mechanicznie odkostniony łosoś (Salmo salar)* 26%
koncentrat pomidorowy
ryż
olej roślinny rzepakowy
cebula
sól
cukier
ocet spirytusowy
przyprawy
mąka pszenna
ekstrakt z papryki
*Metoda produkcji - hodowla; kraj pochodzenia: A - Norwegia lub B - Szkocja - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii
Alergeny:
Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Ryba: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Wartości odżywcze:
w 100 g produktu: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 773 kJ/186 kcal |
Tłuszcz | 13 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2 g |
Węglowodany | 12 g |
w tym cukry | 3,8 g |
Białko | 4,8 g |
Sól | 1,4 g |
Dane kontaktowe producenta
Dega S.A
Dane kontaktowe do osoby odpowiedzialnej w EU