Szukaj
Strona głównaPrzetworyPrzetwory rybne
Przetwory rybne
Sortuj wg:
Pasta z makreli tylko z najlepszych składników Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. ...
Krojone, marynowane filety śledziowe w sosie śmietanowym. Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. ...
Śledzik na raz z dodatkiem cebuli to połączenie marynowanych filetów śledziowych, chrupiącej cebulki oraz oleju ...
Pasta z tuńczyka. Zawiera cukier i substancję słodzącą. Tylko z najlepszych składników. Przechowywanie: Przechowywać w ...
Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym marki Lisner to idealny składnik sałatek i przystawek. Charakteryzuje się ...
Filety śledziowe Lisner w sosie śmietanowym Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Składniki: ...
Pasta Lisner Pastella Jajeczna ze szczyp. 80g Przechowywanie: Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego ...
Paprykarz szczeciński. Konserwa sterylizowana. Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C. Składniki: woda mechanicznie ...
Paprykarz z łososia. Konserwa sterylizowana Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C Składniki: woda, ...
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Składniki: olej rzepakowy, 23,5% łosoś ...
Wyświetlanie od 1 do 17 (z 17 pozycji)
Stron: 1