Szukaj
Jovi Duet Napój jogurtowy o smaku jagoda-wiśnia 350 g
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 12 godzin.
Składniki:
mleko
serwatka odtworzona (z mleka)
woda
cukier
skrobia modyfikowana kukurydziana
odtłuszczone mleko w proszku
aromat
koncentrat z marchwi, winogron i aronii
koncentrat soku z buraka ćwikłowego
jagoda - sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego)
wiśnia - sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego)
barwnik: karminy
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
Alergeny:
Zawiera mleko
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze: w 100 g produktu
Wartość energetyczna 287 kJ / 67 kcal /
Tłuszcz 0,8 g /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g /
Węglowodany 13 g /
w tym cukry 12 g /
Białko 1,7 g /
Sól 0,13 g /
Adres Producenta:
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Adres zwrotny:
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 12 godzin.
Składniki:
mleko
serwatka odtworzona (z mleka)
woda
cukier
skrobia modyfikowana kukurydziana
odtłuszczone mleko w proszku
aromat
koncentrat z marchwi, winogron i aronii
koncentrat soku z buraka ćwikłowego
jagoda - sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego)
wiśnia - sok 0,05% (sok z soku zagęszczonego)
barwnik: karminy
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
Alergeny:
Zawiera mleko
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze: w 100 g produktu
Wartość energetyczna 287 kJ / 67 kcal /
Tłuszcz 0,8 g /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g /
Węglowodany 13 g /
w tym cukry 12 g /
Białko 1,7 g /
Sól 0,13 g /
Adres Producenta:
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Adres zwrotny:
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Dane kontaktowe producenta
Dane kontaktowe do osoby odpowiedzialnej w EU