Szukaj
Paprykarz z łososia. Konserwa sterylizowana
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C
woda, rozdrobniony ŁOSOŚ 26% (Salmo salar)*, koncentrat pomidorowy, ryż, olej rzepakowy, cebula, sól, cukier, ocet spirytusowy, przyprawy, mąka PSZENNA, ekstrakt z papryki, *Metoda produkcji - hodowla; kraj pochodzenia: A - Norwegia lub B - Szkocja - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii
Alergeny:
Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Ryba: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Wartość energetyczna : 621 kJ/149 kcal
Tłuszcz : 9,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,0 g
Węglowodany : 10 g
w tym cukry : 3,6 g
Białko : 5,2 g
Sól : 1,5 g
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C
Składniki:
woda, rozdrobniony ŁOSOŚ 26% (Salmo salar)*, koncentrat pomidorowy, ryż, olej rzepakowy, cebula, sól, cukier, ocet spirytusowy, przyprawy, mąka PSZENNA, ekstrakt z papryki, *Metoda produkcji - hodowla; kraj pochodzenia: A - Norwegia lub B - Szkocja - wskazane jako ostatnia litera w numerze partii
Alergeny:
Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Ryba: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna : 621 kJ/149 kcal
Tłuszcz : 9,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,0 g
Węglowodany : 10 g
w tym cukry : 3,6 g
Białko : 5,2 g
Sól : 1,5 g
Dane kontaktowe producenta
Dega S.A
Dane kontaktowe do osoby odpowiedzialnej w EU