Ser Top Hochland z ziołami 90g bloczek
Dzieje się tak dlatego, że podczas ich produkcji przestrzegane są wyśrubowane normy, a sery są odpowiednio pakowane, tak by się nie zlepiały i nie obsychały. Ser topiony w bloczku to wspaniałym dodatek do kanapek. Jeśli szykujesz posiłek do szkoły dla swojego dziecka, to w kanapce nie może zabraknąć serka Hochland
Przechowywanie:
Przechowywać w temp. od +2°C do +10°C.
Składniki:
odtłuszczone mleko (54%)
ser 28% (w tym 2% sera Emmentaler)
masło
odtłuszczone mleko w proszku
sole emulgujące: E450, E452. E331
białka mleka
aromat (zawiera mleko)
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
barwnik: annato
Zalecenia dla alergików:
Mleko | Zawiera |
Wartości odżywcze:
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 842.0000 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 203.0000 | |
Tłuszcz (g) | 15.0000 | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 9.9000 | |
Węglowodany (g) | 5.9000 | |
w tym cukry (g) | 5.9000 | |
Białko (g) | 11.0000 | |
Sól (g) | 2.8000 | |
Wapń (mg) | 328.0000 |
- Opis
- zakupy z dostawą do domu , Pożyczki prywatne , Zaniżone odszkodowania OC, dopłaty do odszkodowania OC
Dzieje się tak dlatego, że podczas ich produkcji przestrzegane są wyśrubowane normy, a sery są odpowiednio pakowane, tak by się nie zlepiały i nie obsychały. Ser topiony w bloczku to wspaniałym dodatek do kanapek. Jeśli szykujesz posiłek do szkoły dla swojego dziecka, to w kanapce nie może zabraknąć serka Hochland
Przechowywanie:
Przechowywać w temp. od +2°C do +10°C.
Składniki:
odtłuszczone mleko (54%)
ser 28% (w tym 2% sera Emmentaler)
masło
odtłuszczone mleko w proszku
sole emulgujące: E450, E452. E331
białka mleka
aromat (zawiera mleko)
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
barwnik: annato
Zalecenia dla alergików:
Mleko | Zawiera |
Wartości odżywcze:
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 842.0000 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 203.0000 | |
Tłuszcz (g) | 15.0000 | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 9.9000 | |
Węglowodany (g) | 5.9000 | |
w tym cukry (g) | 5.9000 | |
Białko (g) | 11.0000 | |
Sól (g) | 2.8000 | |
Wapń (mg) | 328.0000 |